Αποκάλυψε τη φυσική ομορφιά του προσώπου σου!

Κοιτώντας στον καθρέφτη, ακόμη κι αν η επιδερμίδα σου δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα, ίσως έχεις κι εσύ αναρωτηθεί: Είναι η καλύτερη εκδοχή της ή μπορεί να δείξει ακόμα πιο όμορφη; Ίσως έχεις αισθανθεί πως η επιδερμίδα σου έχει κι άλλες δυνατότητες, απλά χρειάζεσαι το κλειδί για να τις απελευθερώσεις. Ίσως ακόμη παρατηρείς θαμπάδα και ατέλειες στο δέρμα σου, σαν κάτι να έχει σκεπάσει τη φυσική του ομορφιά κι εσύ θέλεις να την αποκαλύψεις.

Πράγματι η επιδερμίδα σου χάνει ένα ποσοστό της ομορφιάς της, καθώς εκτίθεται καθημερινά σε πολλές συνθήκες που την επηρεάζουν τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Κάποιες από αυτές είναι απόλυτα φυσιολογικές, όπως η διαδικασία της γήρανσης που σχετίζεται με τη γενετική προδιάθεση. Τα περισσότερα σημάδια γήρανσης όμως εμφανίζονται πρόωρα και δεν οφείλονται σε γενετικά καθορισμένους παράγοντες, αλλά συνδέονται με τον σύγχρονο ανθυγιεινό τρόπο ζωής. Από το άγχος, τον ελλιπή ύπνο, και την ατμοσφαιρική ρύπανση μέχρι το junk food, το κάπνισμα και το αλκοόλ, όλα συντείνουν στον σχηματισμό ελευθέρων ριζών, οι οποίες επιτίθενται στην επιδερμίδα μας προκαλώντας πρόωρη γήρανση και βλάβες. Επιπλέον, οι ακραίες καιρικές συνθήκες που επικρατούν τα τελευταία χρόνια και αναμένεται να επιδεινωθούν τα επόμενα χρόνια, έχουν άμεσο αντίκτυπο και στην επιδερμίδα. Αποτέλεσμα είναι το δέρμα να χάνει τη ζωντάνια και τη σφριγηλότητά του, ενώ η χαλάρωση και οι ρυτίδες κάνουν την εμφάνισή τους.

Αν και δεν μπορούμε να αποφύγουμε όλες τις παραπάνω επιδράσεις και να προστατεύσουμε ολοκληρωτικά την επιδερμίδα μας, μπορούμε σε μεγάλο βαθμό να αναπληρώσουμε τη φθορά της και να υποστηρίξουμε τη φυσική της άμυνα με τα κατάλληλα προϊόντα.

Οι ισχυρές αναγεννητικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες της Histoplastin Red® είναι αυτό που χρειάζεσαι για την άμυνα και την ανάκαμψη του δέρματός σου. Είναι το κλειδί που αναζητάς για να ξεκλειδώσεις τη δύναμη που κρύβει η επιδερμίδα σου να δείξει ακόμα πιο όμορφη, νεανική και υγιής. Αποκάλυψε τη φυσική ομορφιά του προσώπου σου με τον πιο φυσικό τρόπο, αφού η Histoplastin Red® περιέχει φυσικά συστατικά και μάλιστα σε ποσοστό 100%!

Από την πρώτη εφαρμογή θα νιώσεις ευεξία και ηρεμία στο πρόσωπό σου. Αν τη χρησιμοποιείς συστηματικά, θα παρατηρήσεις τις ρυτίδες να λειαίνονται και τις ατέλειες να μειώνονται και θα απολαύσεις την επιδερμίδα σου στα καλύτερά της!

H Histoplastin Red® κυκλοφορεί σε 4 υφές για άμεση απορρόφηση σε κάθε τύπο επιδερμίδας. Διάλεξε την Histoplastin Red® που σου ταιριάζει!