Πώς μπορείς να αναβαθμίσεις την ρουτίνα ομορφιάς για καλύτερα αποτελέσματα

Ακολουθείς τα βήματα της καθημερινής καλλυντικής περιποίησης αλλά το αποτέλεσμα δε σου αρκεί. Μήπως ζητάς πολλά; Μάλλον όχι, γιατί αν σκεφτείς πόσο απαιτητική είναι η καθημερινότητα της σύγχρονης γυναίκας, τότε δικαιούται να έχει και η ίδια αυξημένες απαιτήσεις για τον εαυτό της! Καθημερινά, οι γυναίκες με τους πολλαπλούς ρόλους φροντίζουν για όλους και για όλα, προϋπόθεση όμως για να μπορούν να ανταπεξέλθουν είναι να φροντίζουν τον ίδιο τους τον εαυτό. Η κούραση και το στρες αντανακλώνται στο πρόσωπό τους, όμως η σύγχρονη γυναίκα έχει στο οπλοστάσιο της εξελιγμένα επιστημονικά προϊόντα.

Αν θέλεις να αναβαθμίσεις τη skincare routine σου και να αυξήσεις την αποτελεσματικότητά της, αρκεί να προσθέσεις ένα ακόμα βήμα ανάμεσα στον καθαρισμό και την ενυδάτωση. Η προσθήκη που κάνει τη διαφορά είναι η αναγέννηση! Είναι αυτό που έχει ανάγκη περισσότερο η επιδερμίδα σου για να ανακάμψει από την καθημερινή φθορά και κούραση που δημιουργούν οι υποχρεώσεις και οι έντονοι ρυθμοί. Tο δέρμα σου ταλαιπωρείται και χρειάζεται ενισχύσεις!

Οι ιδιότητες της Histoplastin Red® στην αναγέννηση της όψης της επιδερμίδας είναι εκπληκτικές και χαρίζουν άμεση ανανέωση! Είναι το πλέον εξελιγμένο προϊόν που ταιριάζει στις υψηλές απαιτήσεις των γυναικών σήμερα, καθώς βασίζεται σε συνεχή 45χρoνη επιστημονική έρευνα για την αναγέννηση της επιδερμίδας. Απομακρύνει τη θαμπάδα, ενώ νιώθεις και βλέπεις το πρόσωπό σου φρέσκο και ξεκούραστο.

Πώς θα εντάξεις τη Histoplastin Red® στη ρουτίνα ομορφιάς.
Είναι το πρώτο προϊόν που απλώνεται αμέσως μετά τον καθαρισμό και πριν τα άλλα καλλυντικά, λειτουργώντας ως βάση αναγέννησης. Για έναν βαθύ καθαρισμό, προτίμησε χλιαρό νερό και προϊόν καθαρισμού. Έπειτα άπλωσε την Histoplastin Red®, η οποία απορροφάται άμεσα, ώστε να μπορείς να συνεχίσεις με ορό, κρέμα ημέρας, αντηλιακή. Έτσι έχεις μια πλήρη περιποίηση, αλλά αν δεν επιθυμείς να χρησιμοποιήσεις άλλα προϊόντα, μπορείς να απλώσεις και μόνη της την Histoplastin Red®. Το αποτέλεσμα θα σε ενθουσιάσει, καθώς είναι άμεσα ορατό και με συστηματική χρήση μεγιστοποιείται!

Histoplastin Red® κυκλοφορεί σε 4 υφές για άμεση απορρόφηση σε κάθε τύπο επιδερμίδας. Διάλεξε την Histoplastin Red® που σου ταιριάζει!